Festina inn som ny leverandør

Vi er svært glade for å kunne presentere Festina som ny offisiell sponsor for Tour of Norway. Den norske leverandøren av Festina,  Max Johanson og Kleiser AS vil levere årets premier til rytterne.

-Vi erstatter i år premiefat med klokker, og regner med at dette kommer til å bli en svært populær premie, sier daglig leder i Interspons, Birger Hungerholdt.

Max Johanson og Kleiser AS er også svært glade over den nye avtalen: -Max Johanson og Kleiser AS er Norges leverandør av klokkemerket Festina. Vi har ca. 70 Festina-forhandlere rundt om i Norge. Festina representerer det klassiske og tidløse, men er nok mest kjent for sine Chrono Bike-modeller. De siste 25 år har Festina vært offisiell tidtaker i de største sykkelrittene. I dag holder merket fortsatt på koblingen til sykkel takket være den suksessfulle «Chrono Bike Collection», en kolleksjon som er direkte inspirert av sykkelverdenen. Festinas nye grafiske design «Good Times», beskriver godt Festinas overgang fra å være offisiell tidtaker til ønsket om å bli forbundet direkte med gleden over sykling som rekreasjon. Vi er svært glad for at vi i år får samarbeide med Tour of Norway, og være med på å levere premier til etappevinnerne.

 

F16968-2 F16971-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festina_190

 

 

 

Følg Festina i Norge på Facebook: https://www.facebook.com/festinano

 

 

 

Anders Eia LinnestadFestina inn som ny leverandør